fbpx

Solfilm i Älmhult till bra pris

Vi har testat oss fram och valt solfilm av högsta kvalitet och snyggast färgton. Efter lång testperiod så beslutade vi oss för att montera solfilm från GLOBAL Window films. Där hittade vi en kvalitè och färgton av toppklass som håller livstids garanti.

solfilm

GLOBAL window films har en av marknadens högsta värmereduktion. Stoppar även 99% uv-strålning. Finns i nyanserna High performance (HP) med 05,10,20,30,40,50% ljusgenomsläpp.

solfilm

Filmen är metaliserad för högsta möjliga värmeavvisning. Med solfilm från GLOBAL Window films så ökar du komforten i din bil, minskar reflektion och lyfter utseendet på bilen.

solfilm

Med eftermonterad proffsfilm så blir det en sammanhållande effekt på glaset vid en eventuell olycka då filmen har en laminerande effekt.

Vi sätter även solfilm innan bilar levereras från bilhandlare – kontakta oss om du vill sätta solfilm på din bil innan leverans.

VI erbjuder även solfilming av fastigheter, ett smart sätt för att både minska insyn och hålla nere temperaturen inomhus. Kontakta oss för med information

solfilm
solfilm
solfilm

Solfilm Älmhult, Solfilm Växjö, Solfilm Ljungby, Solfilm Markaryd, Solfilm Olofström, Solfilm Osby, Solfilm Kristianstad, Solfilm Kronoberg, Solfilmsmontering, Tona rutor.

Follow by Email
Facebook
Instagram